Maeslantsluystoernooi bij Bequick

Maeslantsluystoernooi bij Bequick

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Ook dit jaar wordt voor de leden van de tennisverenigingen in Maassluis en Maasland daarom van 16 t/m 23 maart het Maeslantsluystoernooi gespeeld op de banen van MTC Bequick. Het betreft een dubbeltoernooi voor de leden van Evergreen, TV Maasland, De Commandeur en de organiserende vereniging.

Het is een unieke mogelijkheid om voorafgaand aan het buitenseizoen met elkaar de krachten te meten op de smashcourt-banen van Bequick. Als altijd komt de start van de voorjaarscompetitie véél te vroeg na de seizoensopening op de meeste parken. Dit toernooi geeft Maassluise en Maaslandse tennissers de gelegenheid de voorbereiding op de competitie enkele weken eerder te starten. Het is tevens een leuke gelegenheid weer eens de krachten met elkaar te meten zonder bang te hoeven zijn dat het invloed heeft op de “ranking”, want de wedstrijden tellen niet mee voor het DSS-systeem. “De gezelligheid staat bij dit toernooi voorop, al letten we bij de indeling uiteraard wél zoveel mogelijk op de speelsterkte van de deelnemers”, aldus toernooileider Fred van Hoorn.

U kunt inmiddels inschrijven. Ga daarvoor naar www.mtc-bequick.nl alwaar u een link vindt naar de toernooiklapper. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 5 per dubbel, dus daar hoeft u het niet voor te laten. De inschrijving sluit op zaterdag 9 maart of eerder als het maximale aantal dubbels is bereikt.

Reacties zijn gesloten.