Senioren Plus Event

Senioren Plus Event

Donderdag 9 juli 2020

Let op: dit evenement is gecancelled.
Zie
het nieuwsbericht hierover

Beste tennisvrienden/-vriendinnen, 

Alweer voor de 13e keer organiseert TVM een ééndaags “Senioren Plus Event”.

Helaas moeten we voor deze editie een voorbehoud maken in verband met de heersende corona-crisis. Dit maakt het niet helemaal zeker of we op deze datum zullen kunnen spelen.

TVM laat zich hierbij leiden door het dan geldende regeringsbeleid, c.q. de richtlijnen van de KNLTB. Houdt hiertoe s.v.p. de berichtgeving bij op deze website.

Wij verwachten als altijd weer een volle bezetting, want niemand wil de  sfeer en gezelligheid bij TVM ten slotte missen.  Op de beschikbare vijf banen kunnen wij nu circa 50 deelnemers inschrijven. Getennist kan worden volgens KNLTB klasse 6-9. Ingeschreven kan worden voor de volgende onderdelen:

  • Damesdubbel (DD)
  • Mixed (GD)
  • Herendubbel (HD)

Voorop staat dat het een gezellig toernooi moet worden en  natuurlijk hopen wij  op mooi zonnig weer en spannende partijen.

Deelname aan dit toernooi staat open voor alle KNLTB leden, van 50+.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit en is inclusief:

9.00 – 9.45Ontvangst met koffie en iets lekkers en bekendmaking programma
10.00 – 17.00Tenniswedstrijden op 5 banen van TVM
12.30 – 14.00Smakelijke lunch (exclusief drankjes)
16.00Einde laatste partij en prijsuitreiking

Het inschrijfbedrag voor deze dag is €10,- per persoon.

Omdat momenteel in vele winkels de voorkeur wordt gegeven aan pinbetaling willen wij dit voor dit jaar volgen en ook aandringen op betaling per pin op 9 juli.

Wij streven er ook dit jaar naar om tijdig te eindigen zodat er ruimschoots gelegenheid is voor een gezellige naborrel met de bekende (all inclusive) hapjes van de TVM barcommissie. Drankjes etc. kunnen uitsluitend betaald worden met de pinpas (of TVM leden ook met de KNLTB pas).

Opgave voor dit evenement kan via e-mail: rolvers@kabelfoon.nl  met als sluitingsdatum 1  juni 2020. Geef dit bericht door aan uw tennismaatjes en Senior Plussers en wacht niet te lang met inschrijven, want de deelname is beperkt op ons gezellige Parkje met 5-banen en vol=vol.