We gaan uiteindelijk toch open!

We gaan uiteindelijk toch open!

Dinsdag 9 april is het dan toch zover. Dan mag er weer, ijs en weder dienende natuurlijk, op de gravelbanen aan de Molenweide gespeeld worden want de hal is uit de grond. De KNLTB competitie is afgelopen week en weekend inmiddels ook al weer gestart. Er hebben teams in de hal gespeeld, of thuiswedstrijden werden in uitwedstrijden omgetoverd. Dus er is toch al een voorzichtig begin.

Wel is vorige week zaterdag de champagne brunch in een heel goede sfeer verlopen en dat kan je maar achter de kiezen hebben (was dit jaar de 20e keer!), maar de officiƫle opening van de jeugd kon niet doorgaan helaas en die spelen daarom woensdag 10 april gelijk de eerste competitiewedstrijden.

Om op de hoogte te blijven van standen in de competitie klik je hier (ons verenigingsnummer is 72157).

Door de slechte start moeten er competitiewedstrijden thuis worden ingehaald. Op het raam van de kantine wordt aangegeven wanneer banen vrij dan wel bezet zijn.

We hopen nu verder op erg mooi weer en zien graag iedereen weer naar de Molenweide komen fietsen.

Reacties zijn gesloten.