Herfstcompetitie 2012 bij TVM

Herfstcompetitie 2012 bij TVM

Heel wat jaren hebben we prachtige “Indian Summer” tennisdagen meegemaakt tijdens de herfstcompetitie, zonnig, geel wordende bladeren, een plaatje, zeker aan de Molenweide. Dit jaar was het anders, wisselend, soms zijn we eruit geregend, soms was het mooi weer en afgelopen weekend was het koud, maar wel zonnig. Het was in elk geval fijn om met tien seniorteams door middel van de herfstcompetitie, van eind september tot eind oktober, het buitenseizoen uit te zwaaien. Ook de resultaten waren wisselend, maar er zijn toch mooi drie teams kampioen geworden.

De twee mixteams die op zaterdag speelden waren vorig jaar, in andere samenstellingen, gepromoveerd. Eén team speelde dit jaar in de eerste klasse (Yoni, Judith, Sanne, Remco, Joey en Sjoerd) en één team in de tweede klasse (Lisanne, Mirjam, Jacob, Harry en Chris). Beide klassen waren zeer pittig en beide teams eindigden als derde, een mooi resultaat. Van de herenteams op zaterdag kwamen Bas, YvO, Richard, Bas, Marcel, Jaap, en Arnold op de derde plaats terecht en het heren 1 team werd kampioen. Jan-Willem, Peter, Marien, Daan en Jeroen zijn hier de kanjers. Je moet het toch maar even doen, van harte proficiat mannen.

Van de vier teams op vrijdagavond zijn er twee kampioen geworden. Yvonne, Jorien, Irene, Marlen en Leonie hebben vanaf dag één bovenaan gestaan en hebben met goed spel het kampioenschap binnengesleept. Dat is heel knap voor een beginnend team, gefeliciteerd! Liesbeth, Marjon, Anita, Kirsten, Astrid en Anne-Marie hebben er hard aan moeten werken en toen ze afgelopen vrijdag met 4-0 wonnen en naar de Bequick dames belden om te vernemen dat die verloren hadden, kon alsnog de kampioensvlag worden gehesen en de champagne worden ontkurkt. Deze prestatie is wel de grootste felicitatie waard!

Het mixteam van Alice, Frank, Nel, Betty en Wim, dat vorig jaar promoveerde, is dit jaar op tegenstand van betekenis gestuit en dat resulteerde in een matig begin in de laagste regionen, maar het was zoals altijd gezellig en tenslotte werd het een gedeelde tweede plaats. Het team van Ingrid, Simone, Ruth, Saskia en Henriette is dit jaar met veel enthousiasme begonnen en het ging steeds beter in de loop van de tijd. Een goede reden om hier volgend voorjaar mee door te gaan.

Tenslotte zijn er zijn ook teams, die bijna nooit het zoet van een overwinning in een set, laat staan in een wedstrijd hebben mogen smaken, zoals beide senior plus teams op de donderdag. Ze zijn daardoor op de laatste plaats geëindigd. Hier is dus ruimte voor verbetering in de voorjaarscompetitie. De jeugd moet komend weekend nog spelen, dus volgende week zijn hun belevenissen in de Schakel MD te verwachten. We beginnen nu alweer uit te kijken naar de start in 2013. Eind maart gaan we weer open. Wees welkom voor een heel leuk spelletje tennissen en nog gezond ook!

Reacties zijn gesloten.