We mogen weer!

We mogen weer!

Beste leden,

Goed nieuws! In het alles-is-anders-tijdperk mogen de volwassenen met  ingang van 12 mei weer gaan tennissen, zij het onder strenge voorwaarden. Door de overheid, de KNLTB en de gemeente Midden-Delfland zijn richtlijnen en eisen opgesteld waar wij ons aan hebben te houden. Daarom hebben wij als bestuur een coronaprotocol opgesteld: Protocol TVM verantwoord tennissen vanaf 12 mei 2020.

Lees dit protocol goed voordat je gaat tennissen.

Wat mag wel en wat mag niet

Er mogen alleen singles gespeeld worden. Er is één uitzondering: personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen mogen een dubbel vormen. Zij mogen dubbelen tegen een dubbel dat aan dezelfde voorwaarde voldoet. De verwachting is dat er vanaf 1 juni weer gewoon met iedereen gedubbeld kan worden.

Er mogen lessen gegeven worden aan maximaal 4 personen tegelijk. Daarvoor is op woensdagavonden één baan gereserveerd voor lessen die door Ron Rietkerken gegeven gaan worden. Om te mogen spelen moet je een baan afhangen. Er kunnen alleen banen digitaal gereserveerd worden via de ClubApp. Hoe het digitaal reserveren in zijn werk gaat vindt je op de pagina ClubApp KNLTB.

Bij het reserveren kom je de mogelijkheid tegen om in te schrijven voor dubbelen met niet-huisgenoten. Dit zit in het systeem, maar mag op dit moment nog niet worden gebruikt. Doe dat dus niet! Ga niet de regels overtreden.

Je mag pas 10 minuten voor de reserveringstijd op het park aanwezig zijn. Mensen die geen reservering hebben mogen zich niet op het park bevinden.

Het terras is tot nader order gesloten, dat mag alleen gebruikt worden om via de aangegeven richtingen van en naar de banen te gaan.     

Dit is het even. We wensen jullie, ondanks dat nog niet alles kan, heel veel plezier op de baan!

Blijf gezond en houdt in ieder geval anderhalve meter afstand!

Het bestuur

Reageren is niet mogelijk.