MD-Schakel: TVM sluit competitie af met vier kampioenen

MD-Schakel: TVM sluit competitie af met vier kampioenen

Met halverwege de najaarscompetitie zelfs nog acht kanshebbers op het kampioenschap heeft TVM in de tweede helft wel wat aan tennisoverwicht moeten inleveren. Toch zijn ook vier kampioenen met nog kans op een vijfde een mooi aantal om deze competitie mee af te sluiten. Hiervan verdient met name Zaterdag Dames 1 2e kl. 17+ het om uitgelicht te worden. Lisanne Burghardt, Mirjam van Balen, Ilse Louter, Judith Hordijk en Lisanne Wiersma wisten zich namelijk al vanaf dag één als koploper van de poule te plaatsen. Vervolgens wonnen zij alle wedstrijden met zodanige overmacht dat zij op tien punten van de nummer twee eindigden. Een knappe prestatie!

Ook Zaterdag Gemengd 1 2e kl. 17+ o.l.v. Joey Zegwaard slaagde erin om de reeds eerder behaalde koppositie te handhaven dankzij een prima optreden op de laatste zaterdag uit tegen naaste concurrent D.S.V. Concordia uit Delft. Het spande er nog om, maar dankzij veel inzet wisten zij deze laatste belangrijke competitiedag toch met een winst van 3-2 af te sluiten, zodat ook dit mixteam zich kampioen mag noemen.

Om de tweede in de poule voor te blijven moest Vrijdagavond Dames 3 3e kl. 35+ onder aanvoering van Kirsten de Vetten de laatste wedstrijd van T.C. West Voorne met ruime cijfers zien te winnen. Aangezien zij dit inderdaad met 4-0 deden, konden ook deze dames het kampioenschap gaan vieren.

Zondag Jongens 3e kl. 11 t/m 17 jaar  had gedurende deze competitie op eentje na alle wedstrijden gewonnen. Door de laatste dag uit tegen T.C. de Kooistee eveneens met een eindstand van 6-0 af te sluiten zal ook dit team welverdiend als kampioen worden gehuldigd.

Goede kans dat er aan deze vier TVM kampioenen nog een vijfde zal worden toegevoegd met het Woensdag Mixteam Green 2, dat tot nu toe optimaal heeft gepresteerd door alles met 6-0 te winnen. Dit heeft hen samen met T.V. Te Werve uit Rijswijk op een gedeelde eerste plaats gebracht. De in eerste instantie op 9 november te spelen uitgestelde kampioenswedstrijd tussen deze twee rivalen is door slecht weer nu verschoven naar 16 november. Alleen winst van deze laatste wedstrijd zal het kampioenschap brengen, dus dat wordt spannend. TVM hoopt van harte ook dit jeugdteam te kunnen huldigen.

Reacties zijn gesloten.