Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

De KNLTB voorjaarscompetitie 2017 vraagt alweer aandacht, want ook in 2017 zijn we met TVM uiteraard weer van de partij! Door de verwachte zeer volle bezetting op de verschillende speeldagen en de reeds ontvangen aanvragen van teams en spelers die competitie willen gaan spelen, willen we ook dit jaar weer op tijd weten welke personen/teams zich inschrijven.

Uiterlijk op 27 november vernemen wij daarom graag van de leden of er interesse is om mee te doen in de voorjaarscompetitie. Ook horen wij natuurlijk graag van huidige teams of zij willen doorgaan.

Er zijn weer veel competitiesoorten op de dinsdagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen waarvoor ingeschreven kan worden, waaronder de nieuwe 8/9 competitie en Onder35 competitie.

Als je zelf geen team kunt vormen, maar wel graag mee wilt doen, meld je dan toch aan. Wij gaan er dan alles aan doen je in een nieuw team of een bestaand team te plaatsen.

Wij gaan per 28 november als TC aan de slag om alle teamindelingen rond zien te krijgen en trachten dan ook zoveel mogelijk wensen m.b.t. de plaatsing te honoreren. Uiterlijk 4 december zullen we hierover duidelijkheid verschaffen. Waar nodig, zal advies worden ingewonnen bij onze tennistrainer David van Aalst. Voorts geldt, bij over-intekening, dat geplaatst zal worden in de volgorde TVM/Maaslandleden, dan competitieleden en in volgorde van aanmelding.

De voorjaarscompetitie duurt 7 (soms 6) weken. Als bijlage is er een bestandje toegevoegd met de speeldata voor 2017. Het is belangrijk dat er elke week weer opnieuw een team van 4 man/vrouw opgesteld staat. Dus schrijf óf in met een ruime bezetting (minimaal 5 personen in dames/herenteams en 6 in de mixteams) en zorg ervoor dat alle teamleden bijna elke week beschikbaar zijn.

Als u niet zeven weken lang elk weekend wilt of kunt spelen, maar het wel leuk vindt om af en toe mee te doen, dan kunt u zich ook opgeven als reserve.

Tot slot  spreken wij nogmaals de wens uit  zoveel mogelijk mensen te plaatsen en op die manier het zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om bij TVM competitie te spelen. Graag zien wij de inschrijvingen tegemoet via emailadres competitie@tvmaasland.nl.

Met sportieve groeten,

namens de TC,

Thijs van den Berg & Emma van Wijk

Reacties zijn gesloten.