MD-Schakel: Ook twee TVM jeugdteams nog in de race voor kampioenschap

MD-Schakel: Ook twee TVM jeugdteams nog in de race voor kampioenschap

Afgelopen zondag scheen de zon uitbundig, maar gezien de vroege aanvangstijd was het voor de twee thuisspelende jeugdteams van TVM en hun tegenstanders tijdens de eerste partijen toch aardig fris. Op deze één na laatste wedstrijddag van de najaarscompetitie namen beide teams het op tegen TC Rozenburg. Om het kampioenschap veilig te stellen moest Jongens 11 t/m 17 jaar alle wedstrijden winnen, wat hen in de twee dubbels goed lukte. Vervolgens werden ook de eerste drie single partijen vrij eenvoudig met winst voor TVM afgesloten. Gezien het laatste binnen te halen punt was de vierde single cruciaal. Het werd een zeer spannende driesetter, die uiteindelijk toch werd verloren. Hierdoor staat TVM met twee punten verschil bovenaan en moet er volgende week minimaal gelijk gespeeld worden om kampioen te kunnen worden.

Foto TVM team 11-17 jaar website

Zondag Jongens 11 t/m 17 jaar

Ook Gemengd 11 t/m 14 jaar kwam deze zondagochtend in actie tegen TC Rozenburg. Twee weken geleden hadden zij al tegen elkaar gestreden en was de winst voor Rozenburg. Nu waren er voor beide teams weer nieuwe kansen. De singles werden gespeeld door Raul Molleja Vermolen en Brigit Kroes en beide spelers boden sterke tegenstand, maar helaas ging de winst toch naar de tegenstander. Het gemengd dubbel werd gespeeld door Eline Nijns en Toine de Winter. Zij wisten er een spannende wedstrijd van te maken en in een driesetter met veel inzet de winst binnen te slepen. De resterende twee dubbel partijen daarentegen werden weer winnend afgesloten door TC Rozenburg, die overall te sterk was voor het jonge mixteam van TVM.

Behalve Zondag Jongens 11 t/m 17 jaar gaat 9 november ook het Woensdag Green Mixteam 2 nog op voor het kampioenschap, zodat er ook bij de TVM jeugd goede kans is op twee kampioenen.

Reacties zijn gesloten.