MD-Schakel: Drie vrijdagavondteams, zaterdag dames en zondag jongens van TVM aan kop

MD-Schakel: Drie vrijdagavondteams, zaterdag dames en zondag jongens van TVM aan kop

Er zijn inmiddels vier van de zeven wedstrijden in de najaarscompetitie gespeeld. Bij het opmaken van de tussenstand staan bij TVM op de vrijdagavond drie teams aan kop. Heren 4 3e kl. met Ronald van Marrewijk, Jan van Gelder, Arno Vijverberg en Henk van Aalst (zonder aanvoerder André Gebben) kreeg De Hartel op bezoek. Alle partijen werden in straight sets gewonnen, wat hen op de eerste plaats bracht. Dames 2 2e kl. met Iné van Buuren, Anja van Wijk, Astrid Spuijbroek, Christine Kaandorp, Joke van Eijmeren en Janneke v.d. Vaart speelde met verlies uit tegen Vierpolders, maar staat desondanks nog gedeeld eerste. Dames 3 3e kl. met Kirsten de Vetten, Liesbeth v.d. Eijk, Marjon de Jong, Anita Keijzer, Corina Jansen en Monique v.d. Meijs speelde thuis tegen BTV E’68. Zij wisten alle vier dubbels in twee sets te winnen en lieten slechts enkele games aan de Brielse tegenstander, waardoor zij terecht stevig aan kop staan.

Ook de andere vrijdagavond damesteams doen het goed. Dames 1 2e kl. met Simone Dubbeld, Heleen Dingjan, Saskia Holtslag, Desiree Zijdeveld en Anita Nooteboom staat gedeeld tweede. Hun naaste concurrenten zijn geduchte tegenstanders, dus er is wekelijks sprake van spannende wedstrijden. Dames 4 3e kl. met Simone v.d. Spek, Marja van Marrewijk, Karla Vijverberg, Margriet Buitelaar, Linda Vijverberg en Moniek de Haas staat met slechts één punt verschil op de tweede plaats. Thuis tegen Oud-Beijerland begonnen Marja en Linda met winst in twee sets. Vervolgens maakten Simone en Moniek het nog erg spannend door na verlies van de eerste set eerst sterk terug te komen, maar het toch op een tiebreak te laten aankomen. Uiteindelijk wisten zij ook de super tiebreak met 10-6 te winnen. De dubbel van Linda en Moniek verliep probleemloos, maar de laatste partij van Simone en Marja ging ondanks een spannende tiebreak in de tweede set toch naar de tegenstander.

Met acht punten voorsprong staat ook Zaterdag Dames 1 2e kl. stevig aan kop met Lisanne Burghardt , Mirjam van Balen, Ilse Louter, Judith Hordijk en Lisanne Wiesma. Eveneens is Zondag Jongens t/m 17 3e kl. koploper met Bas v.d. Spek, David van Aalst, Mike van Marrewijk, Twan v.d. Meijs, Mick de Bruijn en Thijs Kroes. Zij wonnen dit weekend knap met 6-0 van naaste concurrent Bequick en staan nu dik bovenaan. Als zij de komende wedstrijden tegen de laagst geplaatsten in de poule ook winnen, zijn zij zeker van het kampioenschap!

Reacties zijn gesloten.