Wederom een geslaagd Senioren Plus ééndagstoernooi

Wederom een geslaagd Senioren Plus ééndagstoernooi

Door Harry Kapteijn
Alweer voor de 9e keer organiseerde TVM op donderdag 14 juli het jaarlijkse senioren Plus ééndagstoernooi onder auspiciën van de KNLTB district Rotterdam. De vijf gravel banen lagen er zeer fraai en uitdagend bij, geprepareerd door onze vaste gravelkeeper “Jan Vijverberg”.

Met ruim 50 deelnemers uit o.a. Maassluis maar ook uit Monster en zelfs uit Veldhoven werd het bijna een landelijk toernooi. Door de bekendheid van dit event, o.a. door goede organisatie, catering en gezelligheid, was dit toernooi dan ook heel snel volgeboekt. Na de koffie en vlaai werd er al zeer snel fanatiek gespeeld met verrassende winnaars.

In de HD (sterkte 6-7-8) waren Wim Rolvers en Dick Roest (TVM) de winnaars door alle partijen winnend af te sluiten. Bij de MX waren dat Paul v.d. Heuvel en Margriet van Doorne van LTC Veldhoven. Bij de dames dubbel prolongeerden de dames Marcia Krempel en Paula vd Vaart (TVM) hun titel van 2015 met overmacht. Verliezers waren dit keer de leden van Bequick uit Maassluis die geen onderdeel als eerste wisten te winnen. Zij krijgen hiervoor de kans op 28 juli a.s. bij hun eigen toernooi in Maassluis. De lunch was zoals bekend bij TVM weer top georganiseerd door onze eigen 5-sterren kok Jan Janssen, zodat een ieder tevreden kan terugkijken op dit jaarlijks terugkerend evenement.

Natuurlijk kan niet iedereen winnen en werd de aanmoedigingsprijs, een tennisles aangeboden door tennisschool David van Aalst, gewonnen door Theo Denkers en Mari Borsboom (beiden van De Commandeur). Zij scoorden in vijf partijen slechts 4 games, dus de les is zeker op zijn plaats.

De eerstvolgende activiteit is een treffen tussen tennisvereniging “De Commandeur” en TVM op het park van TVM in Maasland op vrijdag 19 augustus a.s.

TVM is de enige tennisvereniging in Maasland die is aangesloten bij de KNLTB en dus gelegenheid biedt deel te nemen aan toernooien en aan de competitie. Het 1e team speelt zelfs in de 1e klasse. Kortom, kom gerust eens langs of kijk op onze website. Er bestaat nog gelegenheid zich aan te melden als lid. Zie daarvoor www.tvmaasland.nl

Reacties zijn gesloten.