Eerste Open Jeugdtoernooi TVM groot succes!

Eerste Open Jeugdtoernooi TVM groot succes!

Open Jeugdtoernooi 2016 (Large)Ruim een half jaar geleden begonnen de voorbereidingen voor het eerste Open Jeugdtoernooi bij TVM. Het gehele toernooi stond in het teken van Wimbledon en TVM was dan ook geheel in Wimbledon stijl aangekleed! Een groep van 55 jeugdige tennissers van 10-17 jaar had zich ingeschreven om de strijd met elkaar aan te gaan. Door goed weer konden de wedstrijden geheel volgens planning gespeeld worden. Op het terras van TVM was het een gezellige drukte met veel ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden, die op spannende wedstrijden werden getrakteerd. Vooral de finales waren een sensatie om naar te kijken. De finale in de categorie 10-12 tussen Anouk van der Hoeven en Mats Vermeeren duurde maar liefst twee uur en eindigde in een zeer spannende tiebreak van 15-13 in het voordeel van Mats. Ook de finale bij de Meisjes Enkel 11-17 was een spektakel. Maja Belder en Yara Kuperus gingen gedreven de strijd met elkaar aan, die uiteindelijk in de derde set in het voordeel van Yara werd beslist.

Overige uitslagen: Jongens Enkel 11-14 1e Steven Liang 2e Stef v.d. Voort; Jongens Enkel 11-17 1e Twan v.d. Meijs 2e Mick de Bruijn; Meisjes Enkel 11-14 1e Kaya de Bruijn 2e Amber Cuijpers; Gemengd Dubbel 11-14 1e Simon van Aalst en Anouk v.d. Hoeven; Gemengd Dubbel 11-17 1e Bas v.d. Spek en Yara Kuperus; Jongens Dubbel 11-17 1e Bas v.d. Spek en Mike van Marrewijk; Meisjes Dubbel 11-14 1e Eline Nijns en Sterre de Bruijn; Meisjes Dubbel 11-17 1e Britt Boekestijn en Fleur v.d. Ende.

Al met al een zeer geslaagd toernooi, dat volgend jaar zeker herhaald zal worden!

Klik hier voor meer foto’s!

 

Reacties zijn gesloten.