MD-Schakel: TVM doorstaat succesvol ijzig tennisweekend

MD-Schakel: TVM doorstaat succesvol ijzig tennisweekend

Het was afzien en bikkelen voor de spelers van de voorjaarscompetitie. Vooral zondag sloeg regelmatig een keiharde ijzige wind vanuit de weilanden toe op de banen aan de Molenweide. Desondanks werden er goede resultaten geboekt.

Voor Heren 1 Zondag traden aan Sijmen, Arend-Jan, Bob en Bas. Voor het eerst spelend in de 1e klasse doen zij het goed. Deze keer kwam T.V. Osdorp op bezoek. Sijmen en Arend-Jan wonnen beiden hun single met ruime cijfers. Bob maakte er een ware titanenstrijd van. Na een gewonnen tiebreak in de eerste set ging het ook in de tweede set volledig gelijk op. Nadat Bob in wederom een tiebreak met 6-1 voor stond, wist de tegenstander nog terug te komen tot 6-6, maar vervolgens maakte Bob het af op 8-6. Voor Bas was de tegenstander deze keer helaas te sterk. Ook beide dubbels van Arend-Jan/Bob en Sijmen/Bas werden zeer spannende driesetters. AJ en Bob wisten na de tweede set de wedstrijd succesvol te kantelen en wonnen de derde set met 6-4. Sijmen en Bas maakten er net zo’n spannende partij van, maar verloren helaas nipt de derde set met 4-6. Eindstand 4-2. Zeker met regelmatige regenonderbrekingen tijdens de dubbels een prachtig resultaat.

Ook Heren 2 Zondag behaalde uit tegen Oud-Beijerland belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap. Ziyed, Arie en Sjoerd wisten hun single alledrie in straight sets op hun naam te zetten, waarbij een regenpauze bij 5-0 achter Arie goed bleek uit te komen. Nadat Roel zijn single had verloren, herstelde hij zich knap in de dubbel met Sjoerd. 6-1 6-2. Na een zeer wisselende maar wel gewonnen driesetter van Arie/Ziyed met 6-0 4-6 6-1 kon een mooie eindstand van 5-1 worden genoteerd. Heren 3 Zondag (Joey, Yennick, Remco, Mitchel, Roel en Glenn) heeft knap gepresteerd door de wedstrijd uit tegen het sterke Bequick met 3-3 af te ronden, zodat zij met hun eerste plaats in de poule nog steeds op koers liggen voor het kampioenschap.

Dames 1 Zondag (Lisanne B., Mirjam, Yoni, Babette, Ilse en Lisanne W.) speelde uit tegen Bequick en wist heel knap met een winst van 6-0 huiswaarts te keren. Ook Dames 2 Zondag (Emma, Florentien, Mirjam, Iris, Thessa en Evi) kon hun thuiswedstrijd tegen VT de Hoek succesvol afsluiten met een eindstand van 4-2. Dames 3 Zondag (Nakita, Wendy, Anne, Esther en Nikki) speelde uit tegen eveneens VT de Hoek en deed dat knap met een eindoverwinning van 5-1.

Vermelding verdient zeker ook het Heren 1 Zaterdag team (Otjan, David, Dennis, Sjoerd, Frank, Nathan en Willem) dat na winst met 3-2 uit tegen T.C. West-Voorne nog ongeslagen is.

Reacties zijn gesloten.