Terugblik op een zonnig Senior+ééndagstoernooi!

Terugblik op een zonnig Senior+ééndagstoernooi!

1

Organisatie:  Harry Kapteijn
Catering:  Frank en Alice

Op het zonovergoten vernieuwde terras met uitstekende catering was het goed toeven tijdens het Senioren Plus ééndagstoernooi van TVM in Maasland!

Alweer voor de 8e keer organiseert TVM jaarlijks in de maand juli het Senioren Plus ééndagstoernooi onder auspiciën van de KNLTB district Rotterdam. Dit jaar op het geheel gerenoveerde tennispark met twee nieuwe gravelbanen van TVM waar men nu beschikt over vijf banen!

Door deze uitbreiding kunnen er ook meerdere deelnemers worden ingeschreven, dit jaar konden ruim 50 deelnemers uit Maassluis maar ook uit Wateringen, de Lier en Rijswijk hun krachten meten. Door de bekendheid van dit Event in de omgeving, waar niet alleen het tennis maar ook de catering en de sfeer een bepalende factor zijn, was dit toernooi dan ook zeer snel vol geboekt. Direct bij aanvang was de stemming al opperbest en genoot een ieder van de koffie en vlaai onder een stralend zonnetje.

In de HD (sterkte 6-7) waren Ruut Veldink/Lou Robbemond (Bequick) de winnaars en in de HD (sterkte 8-9) waren dat Arthur Korpershoek/Siem van Berkel. ( De Commandeur) Dit jaar was er veel belangstelling van de dames en het dames dubbel werd met grote voorsprong gewonnen door Marcia Krempel/Paula vd Vaart. (TVM) Ook in de Mixed was er een nipte overwinning voor Wim en Betty Vreugdenhil ook van TVM. Na de uitstekend verzorgde lunch, de vele borrelhapjes tijdens en na afloop, kon de organisatie tevreden terugkijken op dit jaarlijks terugkerend evenement.

Klik hier voor foto’s van deze geslaagde tennisdag!

De eerstvolgende activiteit is een treffen tussen tennisvereniging “De Commandeur” en TVM op het park van de Commandeur in Maasland op vrijdag 14 augustus a.s. en op 30 juli a.s. is het de beurt aan Bequick te Maassluis om een treffen te organiseren tussen de omliggende verenigingen.

2

Reacties zijn gesloten.