Inschrijving TVM Clubkampioenschappen geopend!

Inschrijving TVM Clubkampioenschappen geopend!

Leden van TVM,

Juist voor de zomervakantie is het goed om te bedenken dat er ingeschreven kan worden voor de TVM Clubkampioenschappen van 2015! Deze oproep is aan alle soorten leden gericht. Ben je junior? Leuk als je meedoet. Ben je senior? Je mist gezelligheid als je niet meedoet en dat wil je toch niet? Ben je veteraan? Dan moet je je er misschien even toe zetten om mee te doen maar er zijn al aardig wat teams gevormd, wordt spannend dus.

De Clubkampioenschappen zijn van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september. Zoals altijd mag iedereen 1 verhindering opgeven bij inschrijving en wij doen dan verder erg ons best om zo goed mogelijk om alle ongemakken heen te plannen. Om het leven van de dubbelsporter iets aangenamer te maken worden dit jaar ook verhinderingen geaccepteerd op zaterdag 5 september, zodat dit de deelname niet in de weg hoeft te
staan. Kosten voor deelname zijn € 5,- per senior per onderdeel en € 2,- per junior per onderdeel.

Je kan voor de inschrijving onderstaande link gebruiken, maar je kunt ook via een mail kenbaar maken dat je mee wilt doen aan de Clubkampioenschappen. Vermeld alsjeblieft je naam, spelvorm {enkel / dubbel / mix  (maximaal 2)}, eventuele partner en verhindering. Alle andere gegevens kunnen wij uit het ledenbestand opduiken.

Je hebt tot donderdag 27 augustus de tijd om je in te schrijven: https://www.toernooiklapper.nl/toernooi/ZHGEH35/ of je inschrijving aan te leveren met een mailtje naar toernooi@tvmaasland.nl

En het heten dan wel de Clubkampioenschappen, maar het gaat (ook bij dit toernooi) niet alleen om het kampioenschap. Het gaat om het gevoel van saamhorigheid in de vereniging, gezellige potjes tennis en uiteraard een lekker hapje en drankje voor onze Bourgondische types! Dit laatste zal weer goed verzorgd worden door de barcommissie. Hun precieze plannen moeten nog uitkristalliseren maar op dinsdag mogen we weer genieten van de inmiddels fameuze Mosselavond, donderdag zal onze eigen Michelin-chef Jan Janssen een surprisemenu bereiden (het is tenslotte maar een tipje van de sluier dus een beetje mysterie mag) en in het weekend van de finales zal de TVM-barbecue naar buiten gereden worden.

En als klapper op de vuurpijl organiseren we op vrijdag 4 september weer een spectaculaire feestavond! Het feest zal worden georganiseerd door Yennick, Arend-Jan, Joey en Niels dus dat belooft wat!

We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen! Schrijft allen snel in!

Met sportieve groet van de TVM wedstrijdleiding

Reacties zijn gesloten.