Na regen komt zonneschijn, en veel ook!

Na regen komt zonneschijn, en veel ook!

Met nog een aantal inhaalwedstrijden te gaan door het slechte weer van vorig weekend kon er afgelopen weekend gelukkig weer op zonovergoten banen worden getennist! Het zou mooi zijn als daarvan ook tijdens het a.s. ELVANI Open Dubbeltoernooi van TVM sprake zou zijn! Het is voor het eerst in het lange bestaan van TVM dat het mogelijk is om ook in te schrijven voor speelsterkte 3. Dat betekent dat er naar heel mooie partijen kan worden uitgekeken. Inschrijven is nog mogelijk tot zondag 25 mei. Behalve dat er dagelijks wordt gezorgd voor de immer uitmuntende catering, zijn er op ook speciale maaltijden, waarvoor kan worden ingetekend. Behalve van boeiend tennis op de baan kan dus ook worden genoten van goede verzorging van de inwendige mens. In het voorweekend wordt op zaterdag 7 juni een feestavond met DJ Re-Light gehouden. Al met al wordt het een feestelijke week met als vanouds veel gezelligheid op het sfeervolle terras, goed verzorgde catering en last but not least iedere avond veel interessante tenniswedstrijden op de drie banen. Iedereen is van harte welkom om van dit alles te komen genieten bij TVM aan de Molenweide in Maasland!

Heren1
Na 5 speeldagen staat ons Heren1 zondagteam nog altijd straf bovenaan de poule!
Reacties zijn gesloten.