Inschrijving bardiensten geopend

Inschrijving bardiensten geopend

Update 2 maart: inschrijven kan tot 7 maart! Als u zich op dat moment nog niet voor minimaal 3 bardiensten heeft ingeschreven, zal u een willekeurige bardienst worden toegewezen!

Vanaf heden kunt u zich weer inschrijven voor de bardiensten voor aankomend seizoen!

Nieuw in 2014:

1. Ten eerste bestaat er nu de mogelijkheid om u voor meer dan 3 bardiensten in te schrijven. Vanwege de extra activiteiten in het jubileumjaar kunnen we extra hulp goed gebruiken. Het is niet toegestaan om u op overlappende bardiensten in te schrijven.

2. Ten tweede is 2014 het jaar dat TVM 50 jaar bestaat. Daarvoor willen we ervoor zorgen dat de dagen met de hoogste prioriteit volledig bezet raken. Daarom zullen de dagen met een lagere prioriteit pas gekozen kunnen worden wanneer de belangrijkste dagen zijn opgevuld.

3. Als derde is er een mogelijkheid om bij verhindering een vervanger te zoeken via TVM. Dit doet u door te ruilen met een ander TVM-lid of 1 van de TVM reservebarleden op te bellen. Mits dit op tijd wordt aangegeven zijn ze bereid om de bardienst voor u over te nemen voor een bedrag van €35,-. Doet u dit niet of zorgt u niet zelf voor een vervanger dan riskeert u een boete ter waarde van €50,-.

4. Als laatste willen we iedereen er op attenderen dat de minimumleeftijd voor het nuttigen van alcohol verhoogd is naar 18 jaar.

Klik hier om door te gaan naar het bardienstensysteem. Instructies en de lijst met reservebarleden vindt u alhier.

Reacties zijn gesloten.