Maassluisers en Maaslanders.

Maassluisers en Maaslanders.

In 2014 is het 400 jaar geleden dat Maassluis los kwam van Maasland. Deze gebeurtenis wordt in 2014 met verschillende activiteiten gevierd in Maassluis. Maar er is nog een andere grote activiteit in 2014:

Het 8 daagse Maeslantsluys dubbeltoernooi
Het toernooi waar we juist de verbroedering vieren samen met Maasland.

Van 15 t/m 22 maart 2014 wordt weer HET TOERNOOI van de regio gespeeld. Alweer voor het derde jaar kunnen de leden van Evergreen, TVM, De Commandeur en Bequick meedoen met dit gezellige toernooi. Ieder jaar zien we de belangstelling groeien en gelukkig hebben we dit jaar bij Bequick de beschikking over 2 extra banen. Hierdoor hebben we ruimte voor nieuwe teams.

Het is een onderling toernooi dat georganiseerd wordt voor de gezelligheid. Hopelijk werkt het weer mee en is het niet te koud. Belangrijk is om te weten dat we al op zaterdag 15 maart beginnen en op zaterdag 22 maart eindigen. Als je wilt deelnemen, moet je samen met je partner op zaterdag 15 maart en/of zondag 16 maart spelen.

Nog even wat regeltjes:

*   Iedereen die in 2014 18 jaar is/wordt of ouder en lid is van Evergreen, De Commandeur, TVM          of Bequick kan zich inschrijven. Verschillende combinaties van verenigingen is mogelijk!
*    Inschrijven alleen mogelijk voor de DD, GD en HD.
*    Er wordt gespeeld van zaterdag 15 maart t/m zaterdag 22 maart.
*    Inschrijven voor maximaal 2 onderdelen kan tot uiterlijk 8 maart.
*    Inschrijven is niet mogelijk voor 2 dezelfde onderdelen. Dus niet tweemaal inschrijven in de              HD of DD of GD.
*    De commissie zorgt voor zo gelijkwaardig mogelijke lijsten/poules. Voor elk NIVEAU.

Ze verwachten een grote deelname dus wacht niet te lang met inschrijven via toernooiklapper.nl of via deze link.

 

 

Reacties zijn gesloten.