Open Toernooi TVM weer groot succes!

Open Toernooi TVM weer groot succes!

Het Open (Dubbel)Toernooi 2012 van TVM zit erop en was weer een groot succes! Ingrediënten: veel inschrijvingen, goed weer, belangstelling van vele supporters en niet te vergeten een fantastische barbecue catering, die door de bekende drie vrijwilligers van TVM gedurende de gehele week werd verzorgd! Mede door dat laatste heeft het toernooi de laatste jaren steeds meer bekendheid gekregen in de regio. De geweldige sfeer op het gezellige, knusse terras nodigt ieder jaar uit voor hernieuwde deelname en relaxed genieten van goed tennis onder het genot van koffie, drankjes en heerlijke barbecue gerechten.
Met  totaal 104 wedstrijden te gaan (een record aan inschrijvingen) was het dit jaar een drukbezet toernooi en stonden ook al in het voorweekend veel partijen op het programma.
De drie beschikbare banen waren vrijwel alle uren volledig bezet in het finale weekend en alle wedstrijden konden zonder regenonderbreking worden uitgespeeld. Vooral in het finaleweekend was sprake van veel gelijkwaardig tennis, want de meeste partijen werden driesetters! En er waren vele leuke en spannende wedstrijden!

TVM bedankt alle spelers, supporters en vrijwilligers (en het weer!) voor het succesvol doen slagen van haar jaarlijkse Open Toernooi. Dit alles zou echter nooit mogelijk zijn geweest zonder de belangrijke financiële ondersteuning van haar sponsors met dit jaar als hoofdsponsor Fontijne Grotnes uit Vlaardingen. Alle sponsors heel hartelijk bedankt!
TVM, een kleine vereniging met grote uitstraling! Kom ook eens langs en ervaar dit zelf!

Kijk hier voor de Stand van Finales en Poules.

Reacties zijn gesloten.