Mededelingen bestuur

Mededelingen bestuur

Bijzondere ALV

Aankondiging voor de Bijzondere ALV: donderdag 19 september vanaf 20.00u. Tijdens deze BALV zal de toekomst van TVM worden besproken. De stukken volgen later, zet het vast in de agenda!

Info KNLTB ClubApp

TVM heeft besloten om het gebruik van de KNLTB ClubApp door te zetten.  
Het blijkt een bijzonder handige app te zijn voor het direct invoeren van competitie-uitslagen. Bovendien heeft de app meer handige functies: 

1. Contactgegevens (telefoonnummer / email) van andere leden opzoeken (onder tabblad Club linksonder en even omlaag scrollen). Aangezien de ledenlijsten niet meer in het clubblad mogen, is dit een bijzonder handige functie voor TVM als je contact wil opnemen met andere leden. 
2. Teamindelingen en poule-standen van andere TVM-teams zijn gemakkelijk te vinden onder ‘Zoek Clubteams’ (onder tab Club linksonder en omlaag scrollen)
3. Bardiensten inzien (onder tab Club linksonder en omlaag scrollen)
4. Nieuwsberichten van de vereniging (te vinden onder tab Club linksonder)
5. In theorie kan er digitaal afgehangen worden via de app. Aangezien er nu ook nauwelijks gebruik wordt gemaakt van het afhangbord in de gang naar de kleedkamers zal de app hier naar alle waarschijnlijkheid ook weinig voor gebruikt worden, maar het is een mogelijkheid 🙂 

De app wordt veelvuldig aangepast en er komen stapsgewijs functionaliteiten bij. Download de app in ieder geval in uw Play / App / Google store en probeer het eens uit. Neem gerust contact op als er vragen zijn.

Vertrouwenspersoon

Gemeente Midden-Delfland heeft onze vereniging gevraagd binnen TVM een vertrouwenspersoon aan te stellen om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken. In de mei-vergadering van ons bestuur is besloten om onze secretaris, Ralph Sanders, aan te stellen als vertrouwenspersoon. De aanspreekadressen van Ralph zijn 06 33724598 en ralph_sanders@hotmail.com.

Onderhoud

Soms kan het nodig zijn om bepaalde banen tijdelijk te ontzien om de kwaliteit van de banen hoog te kunnen houden. Indien noodzakelijk zal dan op één van de banen het net slap gehangen worden. Dit betreft dan geen foutje, dus graag zo laten hangen en een andere baan pakken.

Reageren is niet mogelijk.