11e editie van het TVM SeniorenPlus Eéndagstoernooi was weer een geslaagd evenement

11e editie van het TVM SeniorenPlus Eéndagstoernooi was weer een geslaagd evenement

Afgelopen donderdag was het weer genieten op het TVM tenniscomplex aan de Molenweide, waar alweer voor de 11keer het SeniorenPlus Eéndagstoernooi werd georganiseerd. Inmiddels staat het bekend om de goede organisatie van Harry Kapteijn en de meer dan gezellige sfeer op en rond de baan alwaar de culinaire vijfsterren brigade van TVM, bestaande uit Alice en Frank Otte, Jan Jansen en Wim Rolvers, hun beste beentje voorzette. De diverse hapjes van o.a. sponsor Grillroom Piramide en de geweldige TVM lunch werden zeer gewaardeerd.

Al bij de koffie met de bekende vlaai werd gestart en waren er over de hele dag veel leuke spannende partijen te zien. In de Heren Dubbel (sterkte 7-8) waren Aad van der Drift en Jos van der Meijs te sterk voor Louw Robbemond en Jury Rombout, zij wonnen op overtuigende wijze de finale HD. Bij de Mix was het toch weer TVM icoon Koos en Ronnie van Woerden die de 1eprijs pakten en bij de dames dubbel was het ook weer een TVM aangelegenheid en was de 1eprijs voor het onverslaanbare dubbel Marcia Krempel en Paula van der Vaart. Dit toernooi kent ook altijd een “aanmoedigingsprijs” in de vorm van wat extra tennislessen van tennisschool David van Aalst, dit keer waren het de heren Wim en Gerard Rolvers die zo hun tennisvaardigheden op een hoger pijl moeten zien te krijgen.

 

Dat dit jaarlijkse evenement zelfs door deelnemers uit de regio’s druk bezocht wordt, is immers alom bekend en mede te danken aan de altijd adequate en enthousiaste organisatie en de daarmee gepaard gaande gezelligheid en goede sfeer. Na afloop bleef het nog lang heel gezellig op het zonovergoten zuidterras van TVM en kunnen wij in alle opzichten terug zien op een fantastisch verlopen dag. De eerstvolgende tennisactiviteit is het jaarlijks treffen tussen de veteranen van tennisvereniging De Commandeur en TVM, dat plaatsvindt op het park aan de Molenweide in Maasland op vrijdag 17 augustus a.s. en het ééndag senioren plus Event van Bequick uit Maassluis op donderdag 26 juli a.s.

Zie voor alle foto’s onze fotopagina

Reacties zijn gesloten.