Het was deze week TVM in optima forma!

Het was deze week TVM in optima forma!

Nu het TVM Piramide Grillroom Open Dubbeltoernooi 2018 achter ons ligt, kan met trots gezegd worden dat alles optimaal is verlopen. Met veel inmiddels heel bekende deelnemers vanuit de regio en 135 wedstrijden, zonder regen die soms wel voorspeld was maar er niet kwam, perfecte organisatie van de jonge, energieke TC en vooral met fantastisch verzorgde barbecue en catering was het deze week TVM in optima forma! Nog afgezien van heerlijke maaltijden van Loek Molmans met een captain’s dinner en Jan Janssen met paella zorgde het fameuze team van Frank, Alice en Wim dagelijks voor zulke heerlijke barbecue gerechten dat het met spitsuur hard werken was om de vele bestellingen op tijd bereid te krijgen.

En dan waren er natuurlijk veel spannende en boeiende partijen te zien. Vooral in het finale weekend waren er talloze driesetters en was het soms moeilijk kiezen tussen het oost- en zuidterras welke wedstrijd te volgen. In de GD3 mochten Jordi Roskam & Fleur Buitelaar zich uiteindelijk de winnaars noemen, in de HD4 waren dat Daan v/d Broek & Rob Verweij en in de DD4 toonden Fleur & Iris van Bemmel zich de sterksten. Verder deed ook aanstormend jong talent van zich spreken. Olaf & Stijn de Lange, nog maar 15 en 13 jaar oud en ingeschreven in zowel de HD5 als HD6, gingen zaterdagavond zelfs drie keer de baan op, maar moesten zondag de winst toch laten aan Nick & Roel van Strijen (HD5) en Twan v/d Meijs & Bas v/d Spek (HD6). Florentien & Willemijn Blom wonnen de DD6.Al met al was het volop genieten van hoog niveau tennis met prachtige rally’s.

Er kan alles aan gedaan worden om een dergelijk belangrijk tennis-event goed te laten verlopen, maar natuurlijk heeft vooral het weer een enorme invloed. Nu dat deze keer ook zo geweldig meewerkte, werd het Open Dubbeltoernooi een fantastische week. Het was zoals TVM altijd nastreeft. Veel mooi, sportief en spannend tennis, goede verzorging van de innerlijke mens maar vooral een ongekende gezelligheid op het terras. Chapeau voor alle deelnemers en de vele bezoekers!

Alle uitslagen staan inmiddels online, klik hier om de uitslagen te zien: http://mijnknltb.toernooi.nl/link/message.aspx?id=3482E8EF-444E-4CE8-9EBC-5B3BBB5C8DD9

Reacties zijn gesloten.