Samenwerking TVM & Jip Regtop Fysiotherapie

Samenwerking TVM & Jip Regtop Fysiotherapie

Per 1 mei 2018 hebben we als vereniging een samenwerking met Jip Regtop Fysiotherapie (klik hier voor de website). De samenwerking is bedoeld om sportzorg voor jullie als leden laagdrempelig aan te kunnen bieden, waardoor herstel van blessures snel opgepakt kan worden.

Over Jip Regtop Fysiotherapie
Jip Regtop Fysiotherapie is sinds 2011 gevestigd in Maasland en heeft zich uitgebreid ontwikkeld op het gebied van sportzorg en sportrevalidatie. Door onze specialisaties op het gebied van knieklachten, elleboogklachten, schouderklachten en spier-pees problematiek kunnen we optimale sportzorg bieden. We maken gebruik van Echografie voor een complete diagnostiek, daarnaast kunnen we door middel van Shockwave peesklachten als een tenniselleboog, schouderklachten, knieklachten of achillespeesklachten optimaal behandelen.

Inhoud samenwerking
Als leden kunnen jullie bij Jip Regtop Fysiotherapie terecht voor een vrijblijvend sportspreekuur. Mocht je klachten, een blessure of andere vragen hebben kan je daarvoor terecht op het sportspreekuur. De afspraken op het sportspreekuur zijn korte consulten om snel te kijken naar de blessure of klacht. Het sportspreekuur wordt gratis aangeboden aan de leden van TVM. Als leden na advies weer lekker kunnen tennissen zullen we dat altijd aanraden, mocht het nodig zijn om onder behandeling te gaan van een fysiotherapeut zullen we adviseren dat bij Jip Regtop Fysiotherapie te doen, maar je bent altijd vrij om voor een andere fysiotherapeut te kiezen.

Tijden sportspreekuren
We bieden de leden van TVM twee momenten aan voor het sportspreekuur.

Maandag 08:00 – 09:00 uur (Locatie Maassluis, Boogertstraat 2)
Dinsdag 19:00 – 20:00 uur (Locatie Maasland, Hofsingel 95)

Binnen het sportspreekuur gaat alles op afspraak om te voorkomen dat er te veel leden op één moment binnenkomen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 010 – 76 14 462 of 06 – 53 29 44 42, mailen naar info@fysiojipregtop.nl of Appen naar 06 – 53 29 44 42.


Met vriendelijke groet,

Jip Regtop
Sportfysiotherapeut i.o.
Fysiotherapeut Team LottoNL-Jumbo / Medisch Coördinator Dutch Lions

Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum
Hofsingel 95
3155 AL Maasland

Boogertstraat 2
3141 VN Maassluis

http://fysiojipregtop.nl
010 – 76 14 462 / 06 – 53 29 44 42

Reageren is niet mogelijk.