Winterles in de Comm-Indoor

Winterles in de Comm-Indoor

Beste tennissers van De Commandeur en TVM,

De zomervakantie zit er alweer op en daarmee nadert ook het einde van het zomertennis seizoen. We hebben tot nu toe een prachtig buitenseizoen gehad met veel activiteiten. Het weer in het voorjaar is erg goed geweest en het weer in de zomer had af en toe iets beter mogen zijn. Hopelijk kunnen we in augustus en september nog van een goede nazomer genieten.

Het eerste weekend van september is het 2×12-uurs toernooi. Op maandag 4 september starten bij TVM de clubkampioenschappen dubbel voor de senioren. In de derde week van september staat dan bij de Commandeur weer het single-toernooi voor de senioren op het programma. Wanneer je je nog niet hebt ingeschreven, wees gerust, het kan nog steeds, DOEN!

Eind September zal de hal weer opgezet worden. Dan gaan we ons weer opmaken voor het winterseizoen. Buiten blijft natuurlijk ook een mogelijkheid.

De komende weken staan in het teken van het opzetten en indelen van de groepen voor de WINTERLESSEN, startend vanaf begin oktober 2017. Dus vanaf nu is het mogelijk jullie hier weer voor in te schrijven. Het les reglement en de tarieven lijsten kunt u vinden op de site van de Commandeur.

Ter info: in de winter zijn er iets minder avond uren te vergeven in de hal, dit vanwege de reguliere baan huur! In de weekenden is nog wel voldoende ruimte. Wilt u buiten lessen ’s avonds? Dat kan natuurlijk ook! Beide opties zijn mogelijk!! Misschien iets voor u?! Wij gaan ons best om de aanmeldingen zo goed en nauwkeurig voor jullie te plannen!

Download hier het inschrijfformulier!

Graag deze volledig ingevuld retourneren naar: tennisschool.david.van.aalst@gmail.com

Tot slot wil ik graag iedereen alvast bedanken die lessen heeft genoten bij ons dit zomerseizoen en ik hoop dat jullie het allen als leerzaam en leuk hebben ervaren. Graag zie ik jullie weer in de luchthal: de Comm-Indoor of op de all-weather banen buiten!!

Ik hoop jullie snel te zien voor het komende winterseizoen!!

Wij hebben er weer zin in!!

Met vriendelijke groet,

Yoni, Corina, Erwin, Sander en David
Mobiel: 06-24107971

logo tennisschool

Reacties zijn gesloten.