Verslag Open Jeugdtoernooi 2017

Verslag Open Jeugdtoernooi 2017

beelden toernooiDit jaar is voor de tweede maal het Open Jeugdtoernooi bij TVM georganiseerd. Het was wederom een leuk en gezellig toernooi. De aanmeldingen waren helaas minder dan vorig jaar, maar met 30 kinderen is het toch weer een succesvolle week geweest.

Op woensdagmiddag is er in samenwerking met tennisschool David van Aalst een open clinic georganiseerd voor alle kinderen van de basisscholen van Maasland. De eerste groep (groep 1-4) is goed bezocht, maar helaas zijn er van de groepen 5-8 geen kinderen geweest. Wel zijn de kleintjes zeer enthousiast op de baan geweest en we hopen dat zij nog eens komen kijken.

Ook het weer heeft ons gelukkig niet in de steek gelaten. Er zijn geen wedstrijden afgelast door de regen.

Sem Hamers (Rozenburg) werd de winnaar in de Groen enkel en ook de winnaar van de jongens enkel 10-14 jaar. Winnares bij de meisjes enkel 10-14 jaar werd Anoek van der Hoeven. Bij de meisjes dubbel 10-14 jaar wisten Anoek van der Hoeven en Lieke Renzen de winst te behalen. De jongens dubbel werd gewonnen door de broers David en Simon van Aalst. En de gemengd dubbel t/m 17 werd gewonnen door Mick en Sterre de Bruijn.
nieuw jong talent tijdens de clinic (Large)We zijn ook blij met de vier nieuwe dametjes (Nora, Hayley, Sheme en Dominique) die we de beginselen van tenniswedstrijden hebben bij kunnen brengen en zij zullen volgend jaar gaan beginnen met de World Tour tenniskids.

Onze dank nog naar de sponsor Van Dijk Flora die de vereniging weer heeft voorzien van mooie bloemen, planten en pennenvoorraad.

Verder veel spannende wedstrijden gezien. Het toernooi is geslaagd en we hopen het volgende jaar met meer kinderen tot een nog groter succes te kunnen maken.

De JC Maasland

Reacties zijn gesloten.