Tweede Lustrum TVM SeniorenPlus Eéndagstoernooi toernooi weer een geslaagd evenement

Tweede Lustrum TVM SeniorenPlus Eéndagstoernooi toernooi weer een geslaagd evenement

Vorige week donderdag was het weer genieten op het TVM tenniscomplex aan de Molenweide, waar voor de 10e keer het SeniorenPlus Eéndagstoernooi werd georganiseerd. Na een dag van intense regenval was het deze donderdag wonderwel het perfecte weer voor dit jaarlijkse toernooi. Inmiddels staat het bekend om de goede organisatie en de meer dan gezellige sfeer op en rond de baan, zodat de inschrijving met 46 personen ook deze keer snel was volgeboekt. Om het 2e lustrum extra luister bij te zetten werden de deelnemers behalve met gulle hand van sponsor Grillroom Piramide ook door het TVM vijfsterren koksteam Jan Janssen en Frank & Alice Otte voorzien van een geweldige lunch en lekkere hapjes.

Direct na de koffie met jubileumgebak werd gestart en waren er over de hele dag veel leuke partijen te zien. In de Heren Dubbel (sterkte 7-8) waren Piet van der Valk en Emiel de Deckere (VLTC) de winnaars door alle partijen winnend af te sluiten. Bij de Mix prolongeerden Paul van den Heuvel van Bequick en Margriet van Doorne van LTC Veldhoven hun titel van vorig jaar. Bij de Dames Dubbel waren de winnaars Monique Koppens en haar partner Colinda Verhagen van LTC Monster, eveneens geen onbekenden bij dit jaarlijkse toernooi. Helaas verliep het deze keer niet zo goed voor Bart Sio en Frits Zandman van Bequick, die geen onderdeel wisten te winnen, maar daarmee wel een leuke prijs verdienden met de “aanmoedigingsprijs” in de vorm van een tennisles van tennisschool David van Aalst.

Na de prijsuitreiking werd het bericht dat Harry Kapteijn de organisatie van dit succesvolle SeniorenPlus toernooi na 10 jaar graag wil overdragen wel begripvol maar vooral met teleurstelling ontvangen. Dat dit jaarlijkse evenement zelfs door deelnemers uit Brabant wordt bezocht, is immers mede te danken aan diens altijd adequate en enthousiaste organisatie en de daarmee gepaard gaande gezelligheid en goede sfeer.

Na afloop werd op het zonovergoten zuidterras van TVM nog volop nagenoten van deze in alle opzichten fantastisch verlopen dag. De eerstvolgende tennisactiviteit is het jaarlijks treffen tussen de veteranen van tennisvereniging De Commandeur en TVM, dat plaatsvindt op het park van De Commandeur in Maasland op vrijdag 18 augustus.

harry

 lunch


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Reacties zijn gesloten.