Veel TVM teams bovenaan in voorjaarscompetitie

Veel TVM teams bovenaan in voorjaarscompetitie

Halverwege de KNLTB voorjaarscompetitie kan er bij TVM een mooie tussenbalans worden opgemaakt. Vooral op de vrijdagavond wordt opgestoomd naar de prijzen. Van de acht teams staan er vijf bovenaan, wat toch wel uitzonderlijk mag worden genoemd. Het gaat om het Mixteam 1 (captain Mandy Bosma), twee Dames teams (Maasland 2, captain Simone Dubbeld en Maasland 4, captain Simone v.d. Spek) en twee Heren teams (Maasland 1, captain Léon Boudesteijn en Maasland 3, captain Alex v.d. Meijs).

Van de zaterdagteams staat Gemengd 35+ (captain Jan Chris van Wijk) bovenaan en zijn er twee teams die tweede staan: Heren Maasland 1 (captain David van Aalst) en Meisjes t/m 17. Goed werk meiden!

Ook op de zondag zijn er drie teams die in hun poule de leiding hebben, namelijk Heren Maasland 2 (captain Sjoerd van Strijen), Heren Maasland 3 (captain Joey Zegwaard) en Dames Maasland 1 (captain Lisanne Burghardt).

Met al deze toppers is er aan de Molenweide alle weekenden dus veel aantrekkelijk tennis te zien. Na het Pinksterweekend zonder competitie staat er in het weekend van 20-22 mei a.s. weer een vol programma te wachten, waarin bovengenoemde teams ongetwijfeld hun beste tennis uit de kast zullen halen om hun plaats te verdedigen. Zondag 22 mei speelt ook Heren 1 thuis, aanvang 09.00 uur. Weliswaar een vroeg tijdstip, maar dit team spelend in de 1e klasse, zorgt altijd voor spannend tennis van hoog niveau. De moeite van het bezoeken dus meer dan waard!

Reacties zijn gesloten.