MD-Schakel: Veel mooi tennis van TVM Zondag Heren teams

MD-Schakel: Veel mooi tennis van TVM Zondag Heren teams

Bij TVM speelden afgelopen zondag Heren 1, 2 en 3 thuis. Heren 1 ontving LTC Ruïne van Brederode, maar hoewel zij tot nu toe thuis de dag steeds met winst hadden kunnen afsluiten, was de tegenpartij deze keer te sterk. De eerste singles van Sijmen en Arend-Jan de Lange werden weliswaar spannende driesetters, maar waar AJ na de verloren eerste set sterk wist terug te komen en daarna ook de derde set won, was dat deze keer helaas niet het geval voor Sijmen. Ondanks veel inzet van de TVM heren in de overige wedstrijden bleef de vroege winst van Arend-Jan het enige punt. Eindstand 1-5.

Voor Heren 2 verliep de dag positiever. Omdat de tegenstander met een speler te weinig kwam opdagen, waren er nog vier punten over om binnen te halen. Het was aan Sjoerd van Strijen, Ziyed Barredrine, Arie van den Berg, Stefan Gilbert en Roel van Strijen om daarvoor te zorgen. Ziyed, Arie en Gilbert deden dat alledrie met winst van hun singles in twee sets. De dubbel van Sjoerd en Roel verliep iets minder voorspoedig. Na nipt verlies van de eerste set in een tiebreak wonnen zij de tweede, maar zij moesten de derde set helaas toch aan de tegenstander laten. Eindstand 5-1. Hiermee staan zij momenteel tweede in de poule, maar als zij de resterende twee keer ook winnend kunnen afsluiten, zullen zij door winst van alle wedstrijden welverdiend kampioen worden.

Heren 3 deed het ook deze zondag heel goed. Dit team met Joey Zegwaard, Yennick Berrevoets, Remco de Jong, Mitchel Kap en Glenn Zegwaard kreeg LTC ’t Loo op bezoek. Zowel Remco, Yennick, Mitch en Joey met hun singles als Glenn/Yennick en Joey/Mitch met hun dubbels zorgden er heel knap voor dat alle partijen in straight sets op hun conto konden worden bijgeschreven. Eindstand 6-0. Dit team staat stevig en zeer verdiend nog steeds eerste in de poule en zal het glorende kampioenschap ongetwijfeld niet meer uit handen geven.

Mede door het succes van Heren 2 en 3 maar ook van een aantal andere teams hoopt TVM op 5 juni de voorjaarscompetitie succesvol met meerdere kampioenen te kunnen afsluiten.

Reacties zijn gesloten.