Nieuw kassasysteem bij TVM: Le Credit Sportif

Nieuw kassasysteem bij TVM: Le Credit Sportif

Gisterenmiddag heeft u een mail gekregen om in te kunnen loggen in ons eigen nieuwe kassasysteem van LCS: Le Credit Sportif. Deze email werd geautomatiseerd verzonden en kwam daarom voor ons en vooral voor u wat onverwacht. LCS maakt het voortaan mogelijk om bij TVM te betalen met tegoed op uw KNLTB-pas of met uw pinpas, naast de ouderwetse contanten. Via de link in de mail kunt u een wachtwoord aanmaken voor LCS, waarmee u online via iDeal en/of via een creditcard tegoed op uw KNLTB-pas kunt laden. Opgewaardeerd tarief is per direct bruikbaar om mee te betalen. Als u al een LCS account had, verschijnt uw nieuwe KNLTB-pas automatisch in uw menu (als wij het goed hebben begrepen). De pas van De Commandeur is niet bruikbaar bij TVM en vice versa en zal dus apart opgeladen moeten worden.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van LCS, dan raden wij u in eerste instantie aan om op de website van LCS coach te kijken: Mijn LCS Kassa Coach

Wanneer u er niet uitkomt met de handleiding kunt u een mail sturen met uw vraag naar het volgende mail adres bc@tvmaasland.nl en dan hopen we u zo snel mogelijk met uw vraag te helpen.

Met vriendelijke groet,

Joey Zegwaard, Voorzitter BC

Reacties zijn gesloten.