Afsluiting Jeugd competitie 2015

Afsluiting Jeugd competitie 2015

Op zondagmiddag 25 oktober hebben wij bij TVM de competitie voor de jeugd afgesloten. De jeugd werd om 16:00 uur bij TVM verwacht. Met wat drinken en lekkers werden ze welkom geheten door de jeugdcommissie. Hierna werd de groep in tweeën gesplitst. De ene groep ging met David de banen op voor een leuke tennis clinic. De andere groep ging het “Jongens tegen de Meisjes-Letterspel” doen. Voorzien van mooie hesjes met op rug- en buikzijde een grote letter moesten de kids woorden maken. Als aanwijzing kregen zij een hint of vraag van Yoni en dan zo snel mogelijk het woord zien te maken. Dit was een heel leuke activiteit en het viel ons op hoeveel woorden zij wisten. Na ongeveer drie kwartier werd er van groep geruild.Jeugd afsluiting 3 (Large)Jeugd afsluiting 2 (Large)Hierna werd er door de keukenploeg een heerlijk broodje hamburger met friet verzorgd en hebben de kinderen nog lekker gesmuld. Ook konden zij nog aangeven of er ideeën zijn voor een volgend jeugd activiteit bij TVM. De meeste jeugdleden gaan komend voorjaar weer lekker meedoen met de competitie. Maar we hebben nog genoeg plaats voor meer jeugdspelers, dus wees welkom en meld je aan bij ons!!!

Groetjes de Jeugdcommissie: Yoni, Yvonne en Simone

Reacties zijn gesloten.