MD Schakel: Tussenstand jeugdteams najaarscompetitie TVM

MD Schakel: Tussenstand jeugdteams najaarscompetitie TVM

Behalve acht volwassenenteams op de vrijdagavond en vier op de zaterdag wordt aan deze nazomerse herfstcompetitie ook door vier jeugdteams deelgenomen. Zo speelt Worldtour Groen op woensdagmiddag. Het team bestaat uit Eline Nyns, Brigit Kroes, Simon van Aalst, Lieke van Pernis, Toine de Winter en Raul Molleja-Vermolen. Vorige week togen zij naar ’s-Gravenzande en werden van deze toch wel sterke tegenstander twee singles gewonnen en twee verloren. Spannende partijen met twee evenzo spannende tiebreaks. Zoals vaker kwam het ook nu weer op de dubbels aan. Ondanks goed spel en mooie rally’s ging helaas de eerste dubbel verloren, maar door winst van de tweede dubbel kon een gelijkspel worden genoteerd. Zij staan op de tweede plaats met vier punten achter op de eerste, dus hebben zeker nog kans om kampioen te worden.

Worldtour Oranje bestaat uit Jurjen van der Weij, Anouk van der Hoeven, Lieke Renzen en Lora Vlendré en speelt op de eerste zondag van de maand. Er wordt dan een aantal wedstrijden tegen verschillende teams gespeeld met per zondag een uitslag welk team heeft gewonnen. Het TVM team is éénmaal tweede geworden en éénmaal derde.

Jongens t/m 17 (zondag) bestaat uit Mike van Marrewijk, Bas van der Spek, Twan van der Meijs, Rick Vijverberg en Thijs Kroes. Nadat vorige week tegen Oostvoorne de eerste drie singles kansloos werden verloren, zorgde Bas voor winst van de zijne. De dubbels daarentegen waren zeer spannend. Na een nipte overwinning door Twan en Mike in een driesetter, was het de beurt aan Bas en Rick. Ondanks achterstand in de tweede set met 5-2 wisten zij de wedstrijd alsnog heel knap in een tweesetter te winnen. Hierdoor werd de eindstand 3-3. Afgelopen zondag moest tegen de nummer één T.C. de Kooistee worden gespeeld. Ondanks leuke partijen ging de totale winst naar de tegenstander. Rick en Twan kwamen nog dicht bij winst van hun dubbel, maar verloren deze toch in een driesetter op twee games na. Dit team staat op een derde plek in de poule.

Ten slotte is er Gemengd t/m 17 (zondag). Het team bestaat uit Jim Poot, Casper ter Meulen, Yvonne Offeringa, Fleur Bierkens en Suzanne Kroes. Afgelopen zondag tegen de nummer twee in de poule viel het niet mee. Behalve één gewonnen single konden mooie rally’s en veel inzet helaas niet voor meer winst zorgen. Eindstand 1-4. Zij staan op de vijfde plaats in de competitie van acht teams.

Op nog nader te bepalen datum zal de najaarscompetitie voor de jeugd worden afgesloten met een clinic.

Reacties zijn gesloten.