Competitie-update: beleidsaanpassingen

Competitie-update: beleidsaanpassingen

Zo ongeveer halverwege de competitie moeten we lering trekken uit enkele voorvallen tijdens de competitie. Er zullen hierdoor enkele beleidswijzigingen zijn:

Voor de vrijdagavond: Met 4 teams thuis en een vrij liggende baan zijn de eerste avond klachten gerezen omdat de baanverlichting om 00.15u uitging, terwijl er maar toestemming is tot 23.00u. Om dit op te lossen zullen er voortaan twee teams om 18.30u beginnen en twee teams om 19.30u. Helaas zal er door de druk op de banen geen baan meer beschikbaar zijn voor vrij spelen op de vrijdagavonden. Voor bardiensten op de vrijdagavond was gekozen voor één bardienst, dit blijkt soms echter een bardienst van 18.30 tot 02.00 uur te zijn, wat natuurlijk niet gevraagd mag worden van onze leden. Voor de resterende bardiensten zal een lid tegen betaling van 22.00u tot sluiting de bardienst overnemen.

Voor de zaterdag- en zondagcompetitie: er zijn klachten geweest over te harde (lage) muziek op het terras tot in de kleine uurtjes. Om dit te voorkomen mag na  22.00 uur géén muziek meer buiten op de terrassen gedraaid worden.

Bij drukte op competitiedagen kan door de competitieleiding besloten worden om de vrije baan toch te gebruiken voor de competitie. Als er dan TVMers komen voor vrij spelen mag de set afgemaakt worden, daarna kan er zoals afgesproken vrij gespeeld worden. Bij overmacht door slecht weer kan besloten worden om vrij spelen te laten vervallen als het uitspelen van de competitiewedstrijden anders in het gedrang komt.

Op deze kleine probleempjes na hebben we een supergezellige start van de competitie gezien, met volle competitiedagen waar meermalen gezellig bij is nagetafeld, met vele complimenten over de twee nieuwe banen en het nieuwe zuidterras. Met deze kleine aanpassingen hopen we dat de competitie voor ons en onze omgeving zo plezierig mag blijven!

Sportieve groeten, de competitieleiding

Reacties zijn gesloten.