MD Schakel: Feestelijke opening van twee nieuwe banen bij TVM

MD Schakel: Feestelijke opening van twee nieuwe banen bij TVM

Afgelopen zondag was het dan zover. De reeds enkele jaren zo gewenste nieuwe banen bij TVM waren in de wintermaanden aangelegd en konden nu tegelijk met de start van het tennisseizoen feestelijk en onder een stralende zon worden geopend. Voor deze officiële gebeurtenis was de burgemeester van Midden-Delfland, Arnoud Rodenburg, uitgenodigd om als symbolisch gebaar een reeds bestaand beeld op een andere locatie naast de nieuwe banen te onthullen. Met deze uitbreiding van drie naar vijf banen kan tegemoet worden gekomen aan de wens van velen om in Maasland competitie te kunnen tennissen.

De nieuwe banen mochten hierna als eerste worden betreden door de burgemeester alsmede Jan Vijverberg als oudste vrijwilliger en Lieke Renzen als jongste lid van TVM. Zij sloegen een aantal ballen het publiek in met prijsjes voor de vangers.

Vervolgens werden de nieuwe banen voor de vele bezoekers op het terras ‘competitief’ ingewijd met een Fast4 demonstratiewedstrijd tussen David van Aalst & Yoni van Dongen tegen Bas Zwinkels & Lisanne Burghardt.

Daarnaast viel er aan de Molenweide nog veel ander moois te zien. In de wintermaanden was er namelijk door vele vrijwilligers keihard gewerkt om een nieuw terras aan de zuidzijde met goed zicht op de nieuwe banen aan te leggen. Ook het bestaande terras had een complete make-over ondergaan, zodat het vers geschilderde clubhuis nu te midden van de vijf banen en twee terrassen met nieuw aangeschafte buitenzitjes en omrand door vele frisse plantenbakken staat te stralen. Ook de geheel vernieuwde minibaan die tevens als oefenwand dienst doet, is een aanwinst.

Zo was het een bijzondere en prachtige zondag voor TVM maar ook voor de tennissende jeugd, voor wie op de oude banen al in vroegere uren een Fast4 Openingstoernooi was georganiseerd met en tegen de sterkste spelers van de zondagselectie.

Na vorig jaar het gouden jubileum te hebben mogen vieren is TVM met deze gloednieuwe uitbreiding trots aan het nieuwe tennisseizoen begonnen.

Door: Emmy Muller

Reacties zijn gesloten.