NIEUW in 2015: het Maaslandlidmaatschap!

NIEUW in 2015: het Maaslandlidmaatschap!

Beste leden van TVM,

In de Maaslandse tenniswereld, we hebben het over De Commandeur en TVM, wordt het Maaslandlidmaatschap ingevoerd, een lidmaatschap bij beide Maaslandse verenigingen. Hadden we al jaren het duo-lidmaatschap voor de jeugd van beide verenigingen, dit wordt nu ook mogelijk voor senioren. Met deze service aan Maaslanders (en Maassluizers) wordt de samenwerking van beide verenigingen geïntensiveerd en kunnen leden gebruik maken van de sterke punten van beide parken in Maasland.

Het lidmaatschap gaat in werking bij de start van het nieuwe seizoen, voorjaar 2015. De contributie bedraagt € 215,- per jaar en zal half februari automatisch worden afgeschreven (€ 92,- door De Commandeur en € 123,- door TVM). Dit laatste is hoger in verband met het KNLTB lidmaatschap dat erin zit.
Het lidmaatschap is niet alleen maar wel vooral interessant voor onze competitieleden die al voorjaars- en najaars-competitie spelen voor € 195,-. Ook voor anderen kan het interessant zijn als je bedenkt dat je dan ook bij TVM vrij mag spelen en dat Maaslandleden voorrang hebben bij competitiespelen boven competitieleden.

Je kunt je al vanaf heden opgeven bij de ledenadministratie. Een mailtje is voldoende, alle gegevens en een pasfoto zijn er immers al. In verband met de aanmelding bij de KNLTB en de inschrijfdatum voor de competitieteams vragen we je om je al vóór 1 december aan te melden.

Maaslandleden mogen dus op beide parken spelen en volgen verder de regels die bij de afzonderlijke verenigingen gelden.

Opgemerkt wordt dat De Commandeur nog steeds een wachtlijst heeft, daarom kunnen leden van TVM die Maasland-lid willen worden daar wellicht op de wachtlijst terechtkomen. Bij TVM zou er een wachtlijst kunnen ontstaan voor competitieteams.

Om jezelf op te geven is dus een mail naar ledenadministratie@tvmaasland.nl voldoende. Stel niet uit, wees er snel bij! TVM heeft op dit moment namelijk geen wachtlijst voor leden, maar bij 350 leden is ook bij TVM de ruimte op en gaat er een wachtlijst komen.

Extra informatie is te verkrijgen bij Jan-Willem van Dam (tc@tvmaasland.nl), Joey Zegwaard (06-32270025) en Koos van Woerden (06-53523471).

We wensen onze nieuwe Maaslandleden veel tennisplezier!

Het bestuur van TVM

Reacties zijn gesloten.