In de Schakel: TVM sluit seizoen 2014 af met drie najaarskampioenen en twee nieuwe banen

In de Schakel: TVM sluit seizoen 2014 af met drie najaarskampioenen en twee nieuwe banen

Zowel het jubileumjaar als de herfstcompetitie zijn nu definitief afgesloten. In ‘Indian Summer’achtige herfstsferen heeft de najaarscompetitie behalve veel plezier ook prachtige resultaten opgeleverd. Tot op het laatst bleef het voor drie teams heel spannend. Gemengd 17+, Dames 35+ en Gemengd 35+ stonden op een gedeelde eerste plaats en konden in hun laatste wedstrijd nog kampioen worden. Ondanks veel inzet moesten Gemengd 17+ en Dames 35+ helaas toch het kampioenschap aan de mede-koploper laten.

Voor het Gemengd 35+, dat als op de valreep samengesteld gelegenheidsteam met vele spelers bijna nog meer voor het plezier dan voor groots presteren tenniste, verliep hun laatste wedstrijd juist positiever. Zij wisten heel knap het kampioenschap naar zich toe te trekken, wat uitbundig werd gevierd!

Door het slechte weer kon Gemengd 17+ als hekkensluiter pas afgelopen vrijdag de laatste wedstrijd voor het kampioenschap spelen. Dit team tenniste voor het eerst in competitievorm. Florentien Blom, Iris van den Ouden, Ian Veldhoen en Erwin Vellekoop hebben twee fantastische maanden op en rond de tennisbaan beleefd. Normaal spelen zij een potje tennis met vrienden, maar het spelen tegen onbekende tegenstanders is hierop een leerzame aanvulling gebleken. Het sportieve vermaak in combinatie met veel gezelligheid met hun tegenstander inclusief hapjes en de nodige drankjes na de wedstrijden is hen goed bevallen. Ook op sportief vlak hebben de teamleden hun mannetje gestaan met het behalen van een mooie tweede plaats. Het kampioenschap was helaas net te hoog gegrepen, maar dit team doet daartoe graag weer een poging tijdens de voorjaarscompetitie in 2015.

Jongens tm 17 bijgewerkt
Kampioensteam Jongens t/m 17 met v.l.n.r. Mike van Marrewijk, Twan v.d. Meijs, Rick Vijverberg, Bas v.d. Spek en Rogier Lagas (jeugdfoto uit 2012)

Behalve Dames 17+ en Gemengd 35+ mag ook het jongensteam t/m 17 jaar zich kampioen noemen. Na alle weken in de middenmoot te hebben gestaan is het dit team toch gelukt om kampioen te worden! Dit waren zij tot 2013 in zowel de voorjaars- als najaarscompetitie al veel vaker gewend, maar door promotie kwamen zij uiteraard steeds sterkere tegenstanders tegen. Dat het desondanks deze keer wederom gelukt is om kampioen te worden is heel knap. Proficiat mannen!

 

TVM feliciteert haar drie kampioenen en kijkt uit naar de voorjaarscompetitie met vijf volwaardige banen!

Reacties zijn gesloten.