Einde najaarscompetitie in zicht! Wie worden de kampioenen?

Einde najaarscompetitie in zicht! Wie worden de kampioenen?

Wat is de vrijdag avond competitie spannend tot het einde! Op dit moment staan drie van onze teams op een gedeelde 1e plek! Alles hangt nog af van de laatste speeldag voor ons Dames 1 35+, Gemengd 17+ en het Gemengd 35+. Spannend! Een van onze vrijdagavondteams mogen we al feliciteren met hun kampioenschap! Doordat ze in een kleinere poule zitten, heeft het Dames 1 17+ haar laatste speeldag afgelopen weekend al gespeeld, en hebben hierbij hun koppositie al verzilverd. Gefeliciteerd dames! Het Heren 1 en Dames 2 hebben beide goed hun mannetje gestaan en bevinden zich mooi in het midden van het klassement.
Iedereen is welkom om de teams aan te komen moedigen aanstaande vrijdag! De volgende teams spelen thuis:

– Dames 1 35+ vanaf 18:30 uur tegen Bequick
– Gemengd 17+ vanaf 19:00 uur tegen Heynkensort
– Gemengd 35+ vanaf 19:30 uur tegen West Voorne

Op zaterdag hebben we helaas geen kampioenschapskandidaten. Het eerste herenteam in de hoofdklasse staat voorlopig op de vijfde plaats, maar zal op de laatste speeldag nog stevig van zich af moeten bijten om niet bij de onderste twee plekjes van het schema uit te komen. Het Heren 2 staat op een mooie tweede plaats achter een sterk United Service dat alle wedstrijddagen vooralsnog heeft weten te winnen. Aankomende zaterdag kunt u op de Molenweide genieten van ons dames 1 dat speelt tegen Berkenrode en ons gemengd 1 tegen ‘s-Gravenzande, beide vanaf 10:00 uur. Natuurlijk vinden wij het wel heel gezellig als iedereen komt kijken bij onze thuis spelende teams!

Ook van onze jeugdteams op zondag kan jammer genoeg niemand meer kampioen worden. Maar ook zij vinden het leuk om aangemoedigd te worden op hun laatste competitiedag aanstaande zondag! Onze jongens van 11-17jr spelen thuis tegen B.T.V. E ’68 vanaf 10.00 uur.

Aanstaande zaterdag 25 oktober om 18:00 willen we alle najaarscompetitiespelers vragen aanwezig te zijn bij het clubgebouw van TVM voor de prijsuitreiking voor de kampioenen! Het is dan natuurlijk super gezellig en leuk als iedereen aanwezig is (niet alleen de competitiespelers) om voor de teams te juichen!
Hopelijk zien we jullie allemaal aanstaande zaterdag bij TVM!

Reacties zijn gesloten.