SLOTFEEST JUBILEUMJAAR / JEUGDDAG

SLOTFEEST JUBILEUMJAAR / JEUGDDAG

Beste tennisvrienden en vriendinnen,

Tot nu toe kunnen wij tevreden zijn over de activiteiten in het jubileumjaar van TVM, terwijl wij nog twee belangrijke evenementen hebben te gaan, nl.

Poster-jeugddag-A3zaterdag 6 september a.s. de jeugddag op de banen en de speelweide met als motto “MAASLANDSE JEUGD SPORT BIJ TVM”. Op diverse locaties in Maasland en op de scholen zijn posters opgehangen om dit festijn onder de aandacht te brengen. Meld je kinderen, vriendjes en vriendinnetjes aan via info@tvmaasland.nl

zaterdag 27 september a.s. het grote slotfeest van TVM in het Trefpunt te Maasland met de live band “Blend-it” en DJ Re-Light. U kunt genieten van een warm en koud buffet en gratis drankjes tot 24.00 uur!!

Om hiervoor een GRATIS toegangsbewijs te krijgen moet je je wel aanmelden via slotfeest27sept@tvmaasland.nl Introducés en toernooileden zijn welkom, tegen betaling van slechts € 30,00 p.p.

Poster-slotfeest-A3Om de kosten enigszins te drukken wordt er een kleine loterij te houden. De loten kosten € 5,–. De verkoop ervan is in handen van bestuurs- en commissieleden. De hoofdprijs is een citytrip ter waarde van € 300,00 en er zijn nog veel andere prijzen.

Wacht niet te lang en meldt je nu alvast aan!!

Met sportieve groet,
de Jubileumcommissie TVM

Reacties zijn gesloten.