Senior Plus Toernooi 2018

Beste tennisvrienden/vriendinnen,                                                      Maassluis, februari 2018

Alweer voor de 11e keer organiseert TVM een ééndag “SeniorenPlus Event”  uniek in de regio is dat TVM speelt op 5 gravel banen. In 2018 zal dit plaatsvinden op donderdag 12 juli. De onderhoudscommissie heeft weer volop plannen om ook ons clubhuis nog fraaier en gezelliger te maken dan het al is, zoals de toegankelijkheid richting het zonne terras waardoor het nog aantrekkelijker wordt om hier te vertoeven.

Wij verwachten ook dit jaar weer een volle bezetting,  een ieder wil de  sfeer en gezelligheid bij TVM niet missen, daarom ook dit jaar een uitnodiging aan de seniorleden van de Maaslandse tennisvereniging de Commandeur , wacht dus niet te lang er hebben zich al diverse leden aangemeld. De ervaring leert dat het snel volgeboekt is. Op de gerealiseerde vijf banen kunnen wij nu ca 50 deelnemers inschrijven, getennist kan worden volgens KNLTB klasse 6-9.

Afgelopen jaar voor het eerst ook voldoende dames voor een DD en wij verwachten dit jaar wederom op de deelname van vele dames en zeker van TVM en de Commandeur.

  • Damesdubbel
  • Mixed
  • Herendubbel

Voorop staat dat het een gezellig toernooi moet worden en  natuurlijk hopen wij  op mooi zonnig weer en spannende partijen.

Deelname aan dit toernooi staat open voor alle KNLTB leden,TVM Senior Plussers en Senior Plussers van De Commandeur.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit en is inclusief:
– 09.00-09.45 uur ontvangst met koffie en iets lekkers en bekendmaking programma
– 10.00-17.00 uur tenniswedstrijden op 5 banen van TVM
– 12.30-14.00 uur smakelijke lunch (exclusief drankjes)
– 16.00 uur      einde laatste partij en prijsuitreiking

Het inschrijfbedrag voor deze dag bedraagt € 10,00 per persoon, contant te voldoen op 12 juli a.s.

Wij streven er ook dit jaar naar om tijdig te eindigen zodat er ruimschoots gelegenheid is voor een gezellige na borrel met de bekende (all inclusive) hapjes van de TVM barcommissie. Drankjes ect kunnen m.i.v. seizoen 2018 uitsluitend betaald worden met de pinpas of KNLTB pinpas.

Opgave voor dit evenement kan door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen per e-mail: h.kapteijn@hetnet.nl  met als sluitingsdatum 1  juni 2018.

Geeft dit bericht door aan uw “”tennismaatjes”” en Senior Plussers en wacht niet te lang met inschrijven de deelname is beperkt op ons gezellige  gerenoveerde Parkje met 5-banen vol=vol.

Met sportieve groet
“”De Technisch Commissie””
Harry Kapteijn