Jeugd

Jeugd

Maaslandse Jeugcommissie (MJC)
Contactadres: MJC@decommandeur.nl 

Al een aantal jaren is er een intensieve samenwerking voor de jeugd tussen TVM en De Commandeur. De MJC organiseert allerlei activiteiten en toernooien speciaal voor de jeugd, het gehele jaar door, zoals het populaire Mini-Maxi toernooi (waarbij je samen met een senior(lid) naast het tennissen ook op andere gebieden sportief wordt uitgedaagd), het Tennis Funkamp, Glow-in-the-dark tennis, competitietrainingen, en de Die-hard & reguliere competitie. Dit jaar zal het overbekende Fast-4 toernooi plaatsvinden op zondag 22 maart, bij TVM.  

Lidmaatschap jeugd
Het lidmaatschap bij beide verenigingen (het duo-lidmaatschap) is komen te vervallen omdat De Commandeur lid is geworden van de KNLTB. Met ingang van 2020 gaat de competitiewedstrijden van de jeugd over van TVM naar De Commandeur. 

De samenwerking van TVM en De Commandeur in de MJC (Maaslandse Jeugdcommissie) blijft gewoon bestaan. De competitie wordt bij De Commandeur gespeeld en er zullen onder regie van de MJC in 2020 jeugdtoernooien bij TVM worden gespeeld.
Als er in een competitieweekend veel banen nodig zijn wordt zowel op de banen van de Commandeur als op die van TVM gespeeld.

Om te stimuleren dat de jeugd jong begint met tennissen wordt onderscheid gemaakt per leeftijdscategorie. Activiteiten en wedstrijden worden zoveel mogelijk toegespitst op de verschillende leeftijdscategorieën om maximaal rendement te bieden.  

Heb je vragen over de activiteiten voor de jeugd, stuur een mail naar MJC@decommandeur.nl.