Tennisles TV Maasland

Tennisles TV Maasland

Tennisschool Corina

Tennisschool Corina verzorgt de tennislessen op TVM en de Commandeur, met als trainers Corina Schilder, Ron Rietkerken en Margreet Prins. De leraren beschikken over ruime ervaring, uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn in bezit van A- en/of B-licenties.

Tennisschool Corina is in staat op ieder niveau, leeftijd, prestatief en recreatief de juiste training te verzorgen. Door de permanente bijscholing van de leraren zijn wij in staat het hoge niveau van leraren te garanderen. Wil je jouw tennisniveau verbeteren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

Corina Schilder foto

Voor degene die mij nog niet kennen… ik ben Corina Schilder en al meer dan 30 jaar tennislerares. Inmiddels geef ik alweer sinds 2018 les bij TVM en op de Commandeur bij Tennisschool David van Aalst.

Zomerlessen 2020

De zomerlessen van 2020 starten 30 maart. Bij het inschrijven kun je gebruik maken van het inschrijfformulier dat je in de bijlage kunt vinden.

Inschrijven

 Voor inschrijven gebruik het inschrijfformulier en email dit ingevuld naar tennisschoolcorina@hotmail.com of bel 06-48855765.

Tarieven

Aantal lessenLesvormDuurAantal personenKosten p.p.
(incl 9% BTW)
13xGroepsles60 min4€ 180,00
13xGroepsles60 min3€ 240,00
13xDuoles60 min2€ 312,00
13xDuoles30 min2€ 156,00
13xPrivéles60 min1€ 624,00
13xPrivéles30 min1€ 312,00

Lesreglement Tennisschool Corina

 • Een lesuur is 60 min waarvan 10 min warming up of inspelen en 50 min les.
 • Als u een les om de een of andere reden moet missen, doen wij alle moeite deze les op  een ander tijdstip te laten inhalen. Een garantie kunnen wij helaas hiervoor niet geven! Uitgezonderd zijn privélessen, mits zij 24 uur van tevoren afgebeld zijn( maximaal 2 keer).
 • De lessen vinden plaats mits er voldoende deelname is. Indien een lesgroep niet voldoende deelname heeft behoudt Tennisschool Corina het recht om de lessen te annuleren, verkorten of de lesprijs aan te passen.
 • Lessen die uitvallen door ziekte/afwezigheid van de trainer worden altijd ingehaald.
 • Wanneer na meer dan 20 minuten de les gestaakt wordt in verband met regen, dan zal die   les worden beschouwd als zijnde gegeven.
 • Wanneer er een les niet door kan gaan door slechte weersomstandigheden, zal de eerste les voor de rekening van de cursist zijn. De lessen die daarna uitvallen worden allemaal ingehaald.
 • Tennisschool Corina stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade welke tijdens de lessen zijn ontstaan.
 • Afzegging van de lessen binnen 1 week voor aanvang van de cursus verplicht u tot betalen van het volledige lesgeld. U mag wel een vervanger van dezelfde speelsterkte sturen.
 • De cursist dient lid te zijn van TVM. Nog geen lid? Meld je aan via de website op https://tvmaasland.nl/lidmaatschap-tvm/
 • Tennisschool Corina zal 1 week voorafgaande aan de start van de lessen telefonisch of per email berichten in welke groep en dag u bent geplaatst. Als u dan nog geen bericht hebt ontvangen kunt u contact opnemen of een email sturen naar  tennisschoolcorina@hotmail.com
 • Er wordt geen les gegeven op officiële feestdagen en in de schoolvakanties (meivakantie 1 week!)
 • Voor vragen en/of klachten betreffende de tennislessen of andere activiteiten van Tennisschool Corina, kunt u terecht bij Corina Schilder. Mailen naar tennisschoolcorina@hotmail.com of telefoonnummer 0648855765