KNLTB voorjaarscompetitie 2018 loopt ten einde, komend weekend de laatste partijen bij TVM aan de Molenweide.

KNLTB voorjaarscompetitie 2018 loopt ten einde, komend weekend de laatste partijen bij TVM aan de Molenweide.

En wat voor partijen! Zondag heren 1 speelt eerste klasse en gaat waarschijnlijk als 2eeindigen terwijl de doelstelling handhaven was. Om ca 10.30 uur de eerste singles. Dames 1 speelt ook eerste klasse en ze staan veilig (5e) wat ook de doelstelling was na de promotie vorig jaar. De eerste singles van dames 1 beginnen om ca 12.30 uur. Er worden dus mooie partijen verwacht zondag. Ook vrijdagavond en zaterdagmiddag is er veel competitiegeweld.

Afgelopen vrijdagavond konden we de eerste kampioenen noteren. Het mixteam van Anja en Jan Chris van Wijk, Astrid en Alexander Spuijbroek en Yvonne en Henk van de Kamp zijn buiten bereik van de eerstvolgende gekomen. Vrijdagavond kunnen zij relaxt spelen in Hellevoetsluis.

Afgelopen zondagmiddag werd aan de Molenweide een tweede team kampioen – na buitengewoon spannende partijen. Het team van captain Mirjam van der Lugt met Emma van Wijk, Florentien Blom, Iris den Ouden en Thessa van den Tempel moesten met 3-3 gelijkspelen om kampioen te worden en het werd 3-3. Een goed spelend jong damesteam uit Naaldwijk gaf de maximale tegenstand. Emma verloor haar single, Florentien en Iris wonnen de hunne. Terwijl Thessa nog met haar single bezig was, die ze uiteindelijk verloor, wonnen Emma en Florentien de eerste dubbel en was het kampioenschap dus een feit. De tweede dubbel van Mirjam en Iris ging nipt verloren.

v.l.n.r. Florentien, Iris, Emma (onder), Thessa (boven), Mirjam

Zondag wordt de competitie afgesloten met een BBQ. Volgend weekend (week 24) begint het TVM Piramide Open Toernooi alweer.

Reacties zijn gesloten.