Geslaagde tennis- en spelletjesdag bij TVM

Geslaagde tennis- en spelletjesdag bij TVM

20140906_162859 (Large)6 september werd op en naast onze tennisbanen een speciale sport- en speldag georganiseerd ter ere van het 50-jarig jubileum van TVM, speciaal voor de Maaslandse jeugd. Vijftig kinderen konden op deze dag kennismaken met tennis door een clinic, die enthousiast door David en Yoni werd verzorgd. Vervolgens konden zij deelnemen aan allerlei spelletjes zoals een jungle stormbaan, skippy parcours en zaklopen. Tussendoor werden de kids op drinken, lekkers en pannenkoeken getrakteerd. Deze zeer geslaagde jubileumdag werd feestelijk afgesloten door Circusschool Hannes, ofwel onze eigen Peter Schenk die zich weer met veel enthousiasme voor de kinderen heeft ingezet. Namens Circusschool Hannes bracht hij de Maaslandse jeugd de grondbeginselen bij van acrobatiek, jongleren, op een grote bal balanceren en meer van dat soort stuntwerk. Het resultaat van hun inspanningen werd in een slotshow met veel trots aan de toekijkende ouders gepresenteerd!

Reacties zijn gesloten.