Goed toeven op het SeniorPlus ééndagstoernooi

Goed toeven op het SeniorPlus ééndagstoernooi

SeniorPlusOp het zonovergoten terras, met uitstekende catering was het goed toeven tijdens het Senioren Plus ééndagstoernooi van TVM in Maasland op donderdag 17 juli jl.

Alweer voor de 7e keer organiseert TVM jaarlijks in de maand juli het senioren Plus ééndagstoernooi onder auspiciën van de KNLTB district Rotterdam. Net als afgelopen jaren was het op de 3 tennisbanen van TVM eigenlijk een competitie tussen Bequick en TVM, maar dit jaar was de sfeer en de gezelligheid ook doorgedrongen tot over de grenzen van Maasland en Maassluis en konden wij speelsters uit Rijswijk en den Haag begroeten. De inschrijving voor dit toernooi was dan ook snel volgeboekt op de huidige 3 banen, volgend jaar kunnen wij een groter aantal deelnemers begroeten daar TVM dan beschikt over 5 banen .Direct bij aanvang was de stemming al opperbest en genoot een ieder van de koffie en vlaai.

Dat tennis tot op hoge leeftijd gespeeld kan worden blijkt wel uit het feit dat de oudste deelnemer 81 jaar (!) was en heel beheerst zijn 4 partijen heeft gespeeld!

In de HD waren Jan van Strijen/Frans Mulder (Bequick) net als afgelopen jaar weer te sterk voor Jan van Gelderen/Piet Tuitel in de Mixed/DD waren het de dames uit Rijswijk Monique Koppens/Colinda Verhagen die met de eer gingen strijken. Na de uitstekend verzorgde lunch, de vele borrelhapjes tijdens en na afloop, kon de organisatie tevreden terugkijken op dit jaarlijks terugkerend evenement.

De eerstvolgende activiteit is een treffen tussen tennisvereniging “De Commandeur” en TVM op het park van TVM in Maasland op vrijdag 15 augustus a.s.

Reacties zijn gesloten.