MD-Schakel: Hoe deed TVM het in de voorjaarscompetitie 2017?

MD-Schakel: Hoe deed TVM het in de voorjaarscompetitie 2017?

De afgelopen 7 weken werd de tennisvoorjaarscompetitie afgewerkt. Van de 30 teams in deze competitie zijn er 3 als kampioen geëindigd. Mogelijk komt er volgende week nog een team bij, dat team moet nog een uitgestelde wedstrijd spelen. De kampioenen werden alvast wel op zondag 28 mei, vroeg in de avond, feestelijk gehuldigd aan de Molenweide.

Het vlaggenschip(m) van TVM, heren Maasland 1 op zondag, speelde 2e klasse in de landelijke competitie. Niels, Sijmen, Bob, Arend Jan en Bas, degradeerden afgelopen jaar en moesten de laatste dag in ’s-Gravenzande nog 1 van de 6 partijen winnen om kampioen te worden. Dat is gelukt, ze verloren met 4-2, en treden volgend jaar weer aan in de 1e klasse

Het vlaggenschip(v) van TVM, dames Maasland 1 op zondag speelt in de landelijke competitie en promoveerde vorig jaar naar de 1e klasse. Lisanne, Babette, Lisanne, Mirjam, Judith en Yoni hebben zich mooi gehandhaafd in deze klasse.

In de districtscompetitie Rotterdam werd het zaterdag damesteam Maasland 1 al op de voorlaatste dag kampioen. Charlotte, Lizz, Roxanne, Marije, Nakita, Riane en Liza, hebben afgelopen zaterdag thuis hun sportieve plicht gedaan en ook de laatste wedstrijd gewonnen.

Het vrijdag herenteam Maasland 3 van Bas, Bas, Jaap, Ivo, Arnold en Richard werd afgelopen vrijdag uit bij Oostvoorne kampioen en kwam ’s avonds nog naar de Molenweide om zich te laten feliciteren.
Het vrijdag damesteam Maasland 1 kan nog naar de hoofdklasse promoveren als komende week in Capelle gewonnen. Het is echter nog geen gelopen race voor Simone, Saskia, Anita, Heleen en Desirée, want Capelle staat momenteel 2e.

Jammer dat het het jongensteam 11 t/m 17 jaar, Twan, Mike, Bas, Mick, Thijs en David niet gelukt is om met 3-3 gelijk te spelen in Zoetermeer. Ze verloren de laatste dag met 4-2 en dat ene punt verschil betekende geen kampioenschap! Het team heeft er dus wel aan geroken.

We maken we ons nu op om het Piramide Grillroom TVM Open Toernooi te gaan spelen in de week van 12 juni aan de Molenweide. Het wordt vast weer een heel sportief en gezellig toernooi.

Reacties zijn gesloten.