MD-Schakel: TVM Zaterdag Teams doen het goed in najaarscompetitie

MD-Schakel: TVM Zaterdag Teams doen het goed in najaarscompetitie

Mixteam njrs.comp. Schakel (Large)

Was het vorige week nog het Zaterdag Dames 1 2e kl dat van zich deed spreken, het afgelopen weekend waren dat Heren 1 1e kl en Gemengd 1 2e kl die de dag beide met een eindstand van 5-0 afsloten. Daarbij was het prachtige weer van dit laatste zomerse weekend voor zowel toeschouwers als spelers een zeer aangename omstandigheid.

Namens Heren 1 speelden Arie v.d. Berg, Ziyed Badreddine, Stefan Gilbert, Mark v.d. Haven en Rob Verweij. Dit sterke team kreeg aan de Molenweide Heynkensort 1 uit Binnenmaas op bezoek. De singles van Arie en Ziyed en dubbels van Mark/Rob en Ziyed/Mark werden alle vier zonder al te veel moeite in twee sets gewonnen. De dubbel van Ziyed/Mark zorgde na een 6-1 winst in de eerste set nog voor een spannende tweede set, die uiteindelijk met 7-5 toch naar TVM ging. Al met al door hoog niveau tennis tijdens alle partijen een groot plezier om naar te kijken.

Gemengd 1 is een formatie die vooral op zeer goede vriendschappen is gebaseerd. Het vele plezier straalt er tijdens wedstrijden en op het terras dan ook ruimschoots vanaf. Namens de negen leden van dit team werd gespeeld door Joey Zegwaard, Arend-Jan de Lange, Niels Berrevoets, Bob van Aalst, Yoni van Dongen, Nakita Bottrell en Babette Heyblom. Zij ontvingen naaste buur  Evergreen uit Maassluis als tegenstander. Zowel de singles van Arend-Jan en Yoni als dubbels van Joey/Bob en Yoni/Nakita werden alle in twee sets gewonnen. Tot slot zorgde de mix van Niels/Babette met 6-3 7-5 voor het laatste winnende punt.

In tegenstelling tot deze twee teams was het niet de dag van Heren Dubbel 1 3e kl, dat met een eindstand van 1-3 de winst moest laten aan Tanthof uit Delft.

Reacties zijn gesloten.